SPECIALIZE IN STERILIZATION • FOCUS ON HIGH-END

Atụmatụ akụrụngwa akụrụngwa na-akpaghị aka zuru oke

A nwalere ihe nlebanya, ọdụ mbufe, retort na nbudata!Nnwale abụba nke sistemu ịgba ọgwụ mgbochi ọrịa na-enweghị mmadụ maka onye na-eweta nri anụ ụlọ ka emechara nke ọma n'izu a.Chọrọ ịmata ka usoro mmepụta a si arụ ọrụ?

agba (1)

The imewe nke usoro maka loading na ibupu ngwaahịa ngwaọrụ na-ewere nkebi efere ngwaọrụ bụ ndị ezi uche na arụmọrụ arụmọrụ dị elu.The usoro na-achịkwa PLC na servomotor na-agba ọsọ n'ụzọ ziri ezi.Usoro niile chọrọ naanị otu onye ka ọ rụọ ọrụ.

Onye na-ebu ibu na-eburu ngwaahịa ahụ site na ntinye ma tinye ya na eriri a na-akpụ nke dị njikere ịkwanye n'ime trays metal distillation. N'ime usoro na-esonụ, a na-etinye trays jupụtara na ngwaahịa na nchịkọta mgbe nke ahụ gasịrị, a na-ebuba ngwongwo zuru ezu nke trays na-akpaghị aka na ya. na retort site anyị shuttle usoro.

agba (2)

Usoro sterilization na-eji usoro mgbake ume iji chekwaa mmiri site na 30% - 50% na uzuoku site na 30% nkesa okpomọkụ dị ezigbo mma.Enwere ike idobe ngwaahịa sterilized nke ọma, yana ike ibu ibu na arụmọrụ na-arụ ọrụ nwere ike imeziwanye site na 30% -50%.


Oge nzipu: Dec-28-2023